Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Janette Hotel Étterem***
Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Ady Endre u. 93.Email: info@janette.hotel.hu
Web: http://www.janette.hotel.huTelefon: (85)575-011
Fax: (85)575-012Gps: 46.70714188 , 17.36490440

Bemutatkozás

A szálloda közvetlenül a tó partján, csendes, nyugodt üdülõövezetben, közel 1 hektáros, õsfás, virágos zöldterületen fekszik. A bejárat közelében található szökõkutas kerti tóban szezonban folyamatosan nyílik a tavirózsa. A település központja 10-15 perces sétával érhetõ el. A Balatonra a szálloda saját, kb. 150 m-s lejáróján juthatunk le, a vízbe pedig a napozóstégen keresztül, lépcsõn tudunk bemenni, ahol a víz kb. 60 - 80 cm mély, és lassan mélyülõ. Alig 100 m-re innen a községi szabad-strandon közvetlenül a partról "beszaladhatunk" a vízbe. Mindössze 3 km-re a hoteltõl hivatalos naturista (nudista) strand található. A szálloda elõtt halad el a balatoni bringakörút.

A szálloda 31 kétágyas, többségében pótágyazható, zuhanyzós, WC-s szobával és 3 lakosztállyal várja vendégeit. A szobák feléhez erkély is tartozik. A szobákban mûholdas vételi lehetõséget is biztosító színes televízió, telefon (közvetlen távolsági vonallal) és minibár áll rendelkezésre. A szobák szonyegpadlósak, illetve 2 szoba az allergiás vendégekre tekintettel parkettás. Kérésre nemdohányzó szobát tudunk biztosítani. A szobák franciaágyasak, vagy kétheverõsek, széthúzhatóak. A szálloda "A" épületében lévõ szobába lehetõség van háziállatot magukkal hozni.

Standard szoba: szoba zuhanyzóval, WC-vel, színes TV mûholdvevõvel, telefonnal, minibárral.

Superior szoba: felújított szoba a "B" épületben zuhanyzóval, WC-vel, színes TV mûholdvevõvel, telefonnal, minibárral.

Lakosztály: felújított egység. Hálószobából, nappali szobából (kihúzható kanapéval), fürdõszobából áll, erkéllyel vagy anélkül. Mûholdvevõs színes TV-vel, telefonnal, minibárral van felszerelve.

A parkban található 2 ágyas önálló, hálószobával, fürdõszoba zuhanyzóval, WC-vel, terasszal, minibárral ellátott komfortos faházak elsõsorban a romantika kedvelõire várnak.

2 ágyas faház: hálószobából, fürdõszobából (WC, zuhany, mosdó) és teraszból áll. Minibárral ellátott.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0