Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vas Hegyei Önkormányzat Gyermek és Ifjúsági Üdülõje
Cím: 8649 Balatonberény, Hétvezér u.8.Email: info@gyerekudulo.hu
Web: www.gyerekudulo.huTelefon: 06-85/ 377-611
Fax: (06-85) 377-611Gps: 46.70816040 , 17.31985855

Bemutatkozás

A déli Balaton parton fekvõ Balatonberényi Gyermeküdülõ könnyen megközelíthetõ közúton és vasúton egyaránt. Üdülési szezonban egy idõben háromszáz gyermek pihenésére, kikapcsolódására alkalmas a jó színvonalú szolgáltatásokat nyújtó üdülõ.
A háromszintes épületekben háló, fürdõ helyiségek, társalgók szolgálják a pihenõket. A tágas meleg-konyhás étterem napi négyszeri étkezést biztosít.
A tóparti felüdülést teszi kellemessé az üdülõ saját strandja, csónakkal, ápolt pázsitú vízparttal.

A gyermeküdülõ szolgáltatási lehetõségeket kínál:
iskolai osztályok, közösségek kirándulásához, csoportok, családok étkeztetéséhez, szakmai táborokhoz. továbbképzésekhez és egyéb más csoportos programokhoz.
Az aktív pihenést, sportolást segítik a gondozott bitumenes kézilabda és kosárlabda pályák, mûanyag borítású teniszpálya, sokféle sportszerek, játékok, kemping-kerékpárok. Esti tábortûz programokhoz kialakított tér áll a gyerekek és a felnõttek rendelkezésére. Az üdülõk közérzetét teszi kellemesebbé a videózás, tévénézési lehetõség és az üdülõ saját büféje.
A gyermekek szervezett nyári csoportos üdülésén túl várja a vendégeket 4 db (szükség esetén +2 db) négyágyas vendégszoba is, amelyben felnõttek (családok) pihenhetnek.
Az üdülõ területén található alpesi faház is elõre történõ helyfoglalással igénybe vehetõ.
A nyári üdültetés mellett a nyári elõ - és utószezonban, továbbá tavaszi és õszi hónapokban is várjuk azoknak az iskoláknak, osztályoknak, ifjúsági csoportoknak a jelentkezését, akik szakmai táborok, kirándulások céljából szeretnék igénybe venni üdülõnket.

Felnõtt csoportok, egyesületek számára is biztosítunk férõhelyet teljes ellátással, programszervezéssel együtt. A környék nagyon gazdag látnivalóban. Gyalogos, kerékpáros kirándulásokat lehet tenni Keszthelyre (Festetics kastély, Balaton múzeum), a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területére, a Kis-Balaton környékére, Fonyódra (Palánkvár hajókirándulás az északi partra - Badacsony), Balatonfenyvesre (kirándulás az erdei kisvasúttal a Nagyberek környékére). A Kis-Balaton igazi természeti paradicsom növény- és madárvilágával. A horgászat szerelmesei is idilli környezetre lelnek itt.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0